Najnovšie recenzie zo sekcie Kľučky na bicykel
Veľmi kvalitný materiál
- Cena, kvalita
- Kvalitný stred
- Shimano
-perfektné
-ľahká konštrukcia
-presné preraďovanie
Je to veľmi kvalitný produkt. Pevnosť kompenzuje ich väčšiu váhu. Mal som predtým z hliníka a tie ma sklamali, napriek vyzdvihovanej malej váhe a pevnosti. Tieto železné majú takú pevnosť že sa bez problémov môžete postaviť na pedále a diery sa nevyosia váhou tela, čo u kľúk z hliníka nie je možné, tie ich diery a závit, po čase skolabuje. Jednoducho sa diery vyosia. Záver, železné kľuky sú výborné.
- Za tú cenu ok
- Lahká montáž
- Keď nemáte špeciálny klúč na misky s ložiskami,tak musíte použiť hasák.
Mali by posielať v balení aj špecialny klúč na ložiská.
Sunrace FCM800
Pridané: 15. marca 2026
(naposledy upravené 15. marca 2026)
Zakúpený v MegaKnihy.sk
Kľuky namontované.
- Super náhrada za SHIMANO Deore XT M782 Hollowtech II za prijateľnú cenu
- Ľahká konštrukcia,moc to neváži
- Dobrá kvalita.
Shimano SLX FC-M7100
Pridané: 28. októbra 2025
(naposledy upravené 28. októbra 2025)
Zakúpený v GLOBAL - SPORT
Slx niet čo dodat
Spĺňa účel aj kvalitu
- Presne pasuje na môj bicykel, aj reťazová linka je perfektná.
- Základné kľuky pre trekingový bicykel
- Spĺňajú moje očakávania
- Za danú cenu asi to najlepšie čo sa dá zohnať
Klasický 3 prevodník, kupovaný kôli strhnutemu závitu na starej kluke. Na občasné jazdenie pre rekreačného jazdca dostatočná voľba. Za danú cenu asi to najlepšie čo sa dá kúpiť. Nainštalované na trekingovom biku.
Tak zatiaľ spokojnosť.Trocha väčšie než bolo moje pôvodné,nevedela som podľa čoho vyberať...ale zase asi by som brala do úvahy váhu samotného komponentu,tento mi príde moc ťažký.A teraz po montáži aj esteticky,je väčší.Tazsie sa pedaluje ale naberá rýchlosť
Taky lepší základ. Navyše boli ešte aj vahovo lepšie ako čo som menil na staršom bicykli taky no name prevodník.
Dával som ich na starší bycikel ale za tie peniaze dobrý pomer cena kvalita. Navyše sú ľahšie ako pôvodne staré oceľové.